Leiespinning

Veien fra ullfiber til ferdig spunnet garn

Våre produkter

Hva kan vi lage av din ull?

Har du ull og ønsker garn eller andre produkter? Hos oss får du råd og veiledning om hvilke produkter som egner seg best for din ull. Veien fra uvasket ull til ferdig spunnet garn er en lang prosess. Ulla skal sorteres, vaskes, og bearbeides gjennom mange maskiner, og dyktige hender,  før fiberen blir til varme og varige ullprodukter.

Ofte stilte spørsmål

Vil du leiespinne hos oss?

Vi har lang erfaring med bearbeiding av mange ulike fibertyper. Lenger ned finner du informasjon og prislister for leiespinning av ull fra forskjellige saueraser, alpakka og hund.  

Ta kontakt på e-post  dersom du ønsker leiespinne hos oss. Skriv gjerne noe om hva slags ull du har og hvilke produkter du ønsker. Når du har avtalt leiespinning  kan du komme innom og levere ulla eller sende den i posten. 

Vi ser gjennom og/eller sorterer ulla og gir tilbakemelding på kvalitet og egnet bruksområde. Vi tar kontakt når det er din tur i køen og avklarer/bekrefter bestilling. Når vi begynner med din bestilling  vil det ta 1-3mnd før produktene er ferdige. Vi anslår en ventetid på 6-7 måneder, men dette vil variere. Trenger du produkter og har en tidsfrist? Bare ta kontakt så ser vi hva vi kan få til.

Vi tar kontakt når produktene er ferdige og sender faktura på e-post. For nye kunder ønsker vi at produktene betales før henting/sending.

Om ikke annet er avtalt, leverer vi garnet i ferdige nøster på 100 gram. Gi beskjed dersom du ønsker at garnet skal leveres på kon (pappkon med 1-2 kg). Hvis du velger å få garnet på kon, kan du selv dele det opp til ønsket størrelse og format for videre salg.

Viste du at…

  • Vi tar betalt per kg ferdig produkt
  • Større partier/bestillinger = lavere kilopris 
  • Garnet leveres i nøster på 100gram inkludert i prisen

Vi tilbyr leiespinning av mange ulike fibertyper - Klikk på din fibertype for mer informasjon

Ofte stilte spørsmål

Har du flere spørsmål om leiespinning?

Kontakt oss på e-post eller kom innom for en hyggelig prat.

Kontakt oss